INFO PENGHANTARAN

Pastikan anda telah memberikan alamat yang betul pada borang pesanan. Jaminan penghantaran kami hanya meliputi pesanan yang dialamatkan dengan betul. Kami tidak dapat menjamin keadaan bungkusan jika perkhidmatan penghantaran harus mengubah arah atau menghadapi masalah dalam mencari alamat yang diberikan. Kami jamin penghantaran hanya ke alamat yang disediakan yang disahkan pada resit pesanan.

PROSES PEMULANGAN

Untuk pemulangan item, sila e-melkan khidmat pelanggan di untuk mendapatkan nombor Return Merchandise Authorization (RMA). Setelah menerima nombor RMA, letakkan barang dengan selamat dalam bungkusan asalnya dan sertakan bukti pembelian anda dan borang pemulangan yang disediakan, dan kirimkan ke alamat yang diberikan oleh penjual.

Sila ambil maklum, anda akan bertanggungjawab untuk semua kos penghantaran semula. Kami sangat mengesyorkan agar anda menggunakan kaedah yang dapat dikesan untuk menghantar semula wang anda. Anda juga boleh menggunakan penghantaran prabayar yang disediakan oleh rakan logistik kami yang dilampirkan bersama pakej anda. Ini hanya berlaku untuk item terpilih yang dijual di laman web kami.

PEMULANGAN SEMULA WANG

Setelah menerima pemulangan anda dan memeriksa keadaan barang anda, penjual akan memproses pemulangan anda. Jangka masa sekurang-kurangnya 14 hari bekerja untuk memproses pulangan dari penerimaan barang anda. Bayaran balik mungkin diperlukan 1-2 kitaran bil untuk muncul di penyata kad kredit anda, bergantung pada syarikat kad kredit anda. Kami akan maklumkan kepada anda melalui e-mel apabila pemulangan anda telah diproses.

PRODUK ROSAK

Untuk produk yang rosak, sila hubungi khidmat pelanggan kami dalam masa 3 hari setelah menerima pesanan untuk mengatur pemulangan wang semula atau pertukaran.

ITEM PROMOSI

Sila ambil maklum bahawa barang yang dibeli semasa acara promosi di walinongsari.com dianggap sebagai JUALAN AKHIR dan tidak dapat dipulangkan. Sekiranya terdapat perselisihan atau aduan, hubungi khidmat pelanggan kami.

Shopping cart

Sign in

No account yet?

× Bantu Saya