MAKLUMAT PERIBADI YANG KAMI KUMPUL

Semasa anda mengunjungi Laman web ini, kami mengumpulkan maklumat tertentu mengenai peranti anda, termasuk maklumat mengenai web anda, alamat IP, zon waktu, dan beberapa kuki yang dipasang pada peranti anda secara automatik. Selain itu, semasa anda melayari Laman web, kami mengumpulkan maklumat mengenai setiap laman web atau produk yang anda lihat, laman web apa atau istilah carian apa yang merujuk anda ke Laman, dan maklumat mengenai bagaimana anda berinteraksi dengan Laman web. Kami merujuk kepada maklumat yang dikumpulkan secara automatik ini sebagai “Maklumat Peranti”.

Ketika anda membuat pembelian atau berupaya melakukan pembelian melalui Laman web, kami mengumpulkan maklumat tertentu dari anda, termasuk nama, alamat pemberi, alamat penghantaran, maklumat pembayaran (termasuk nombor kad kredit), alamat e-mel, dan nombor telefon anda. Kami merujuk maklumat ini sebagai “Maklumat Pesanan.”

Apabila kita membincangkan mengenai “Maklumat Peribadi” dalam Polisi Privasi ini, kita berbicara mengenai Maklumat Peranti dan Maklumat Pesanan.

BAGAIMANA KAMI MENGGUNAKAN MAKLUMAT PERIBADI ANDA?

Kami menggunakan Maklumat Pesanan yang kami kumpulkan secara umum untuk memenuhi pesanan yang dibuat melalui Laman web (termasuk memproses maklumat pembayaran anda, mengatur penghantaran, dan memberikan anda invois dan / atau pengesahan pesanan).

Selain itu, kami menggunakan Maklumat Pesanan ini untuk:

Berkomunikasi dengan anda; Meneliti pesanan untuk kemungkinan risiko atau penipuan; dan Apabila sesuai dengan pilihan yang anda telah kongsikan dengan kami, kami berikan anda maklumat atau iklan yang berkaitan dengan produk atau perkhidmatan kami.

BERKONGSI MAKLUMAT PERIBADI ANDA

Kami berkongsi Maklumat Peribadi anda dengan pihak ketiga untuk membantu kami menggunakan Maklumat Peribadi anda, seperti yang dijelaskan di atas. Sebagai contoh, kami menggunakan Analitis Google untuk membantu kami memahami bagaimana pelanggan menggunakan Laman web ini – anda boleh membaca lebih lanjut mengenai bagaimana Google menggunakan Maklumat Peribadi anda di sini: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Anda juga boleh menyisih dari Analitis Google di sini: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

CARA KERJA IKLAN

Seperti yang dijelaskan di atas, kami menggunakan Maklumat Peribadi anda untuk memberi iklan yang disasarkan atau komunikasi pemasaran yang kami percaya mungkin menarik bagi anda. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai cara kerja iklan yang disasarkan, anda boleh mengunjungi halaman pendidikan Network Advertising Initiative (“NAI”) di http://www.networkadvertising.org/understanding- online-advertising/how-does-it-work.

Anda boleh abaikan dari iklan yang disasarkan dengan memautkan pautan dari perkhidmatan yang digunakan.

FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

JANGAN JEJAK

Kami tidak mengubah pengumpulan dan penggunaan data Laman web kami apabila kami melihat isyarat Jangan Jejak dari penyemak imbas anda.

Shopping cart

Sign in

No account yet?

× Bantu Saya